MediaWatch

Dansk Fjernvarme henter ny pressechef hos Dong

Dansk Fjernvarme har fundet afløseren på posten som pressechef hos Danmarks største energiselskab.

Foto: /ritzau/Joachim Adrian/Arkiv

Rune Birk Nielsen, der siden 2012 har været ansvarlig for at sælge Dongs vindmølleforretning i den danske presse, skifter pr. 1. december job og bliver ny pressechef hos Dansk Fjernvarme.

Det fremgår af Kommunikationsforum.

Rune Birk Nielsen er kommunikationsuddannet fra RUC og har før sin ansættelse hos Dong været politisk sekretær på Christiansborg og pressechef i Vindmølleindustrien.

Stillingen som pressechef i Dansk Fjernvarme er blevet ledig, efter Torben Øllegaard Sørensen per første oktober har fået job som kommunikationsrådgiver hos Shell.

Dansk Fjernvarme er desuden ved at oprette et nyt politisk sekretariat i København. Her har man hentet tidligere kontorchef i Energitilsynet Rune Moesgaard ind som afdelingschef.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs