MediaWatch

TV 2 Fiktion henter Oscar-vinder

Nyansat executive producer har bl.a. været med til at vinde en Oscar og skal give sig i kast med ny dramaserie.

Foto: Miriam Dalsgaard/Polfoto/Arkiv

TV 2 Fiktion har hentet Pernille Bech Christensen som ny executive producer. Hun har i flere år arbejdet sammen med filminstruktøren Susanne Bier og har bl.a. klippet den Oscarvindende film "Hævnen".

Hos TV 2 skal Pernille Bech Christensen i første omgang give sig i kast med drama-komedie-serien "Kvinder og mænd".

"Vi er meget glade for at have fået Pernille – en Oscarvindende kollega - med på holdet. Hun har stor erfaring fra de brede fiktionsgenrer. Ja, faktisk er brede film af høj kvalitet hendes absolutte varemærke, og Pernilles viden og kompetencer kan give et fagligt løft til ’Kvinder og mænd’ og til hele TV 2 Fiktion," siger TV 2's fiktionschef Katrine Vogelsang til TV 2.

Pernille Bech Christensen mener, at vi befinder os midt i "tv-seriens guldalder", og ser derfor frem til at beskæftige sig med netop den disciplin.

"Før i tiden blev tv-serier ikke anset som så fint at arbejde med, men det er heldigvis helt anderledes nu. Både manuskriptforfattere, instruktører og skuespillere er meget interesseret i serieformatet og i de genremæssige udviklingsmuligheder og det spændende karakterarbejde, der i dag kendetegner mange store tv-serier.  Det er gået op for mange i branchen, at dramaet i høj grad kan udfoldes i tv-serier, og den opgave og udfordring vil jeg gerne være med til at løfte i mit nye job," siger Pernille Bech Christensen til TV 2.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs