MediaWatch

Ny kommunikationschef til Discovery Networks

Tidligere politisk konsulent i DR's direktionssekretariat bliver ny kommunikationschef for Discovery Networks Denmark.

Discovery Networks har ansat Rasmus Breum Mariegaard som ny kommunikationschef.

Han får ansvaret for virksomhedens eksterne og interne kommunikation, interessevaretagelse samt CSR.

”Vi er virkelig glade for ansættelsen af Rasmus, der både har en stærk kommunikationsfaglighed og en dyb indsigt i mediebranchen. Det er ret unikt, men samtidig også nødvendigt hos Discovery Networks, hvor vi hver dag møder på arbejde for at vinde seerandele, omsætning og opmærksomhed,” siger direktør Christian Kemp, Discovery Networks Danmark i en pressemeddelelse.

Rasmus Breum Mariegaard, 34, kommer fra et job som chefrådgiver hos et af landets største kommunikationshuse, PrimeTime Kommunikation. Her har han rådgivet bureauets kunder om særligt politisk interessevaretagelse, pressehåndtering og krisestyring. Tidligere var Rasmus gennem fire år ansat som politisk konsulent i DR's direktionssekretariat.

Rasmus Breum Mariegaard tiltræder 1. september og afløser Jesper Jürgensen, der tidligere på året blev kommunikationschef i Dansk Golf Union.

Discovery lancerer ny sportskanal 

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs