MediaWatch

Ny kommunikationschef til Discovery Networks

Tidligere politisk konsulent i DR's direktionssekretariat bliver ny kommunikationschef for Discovery Networks Denmark.

Discovery Networks har ansat Rasmus Breum Mariegaard som ny kommunikationschef.

Han får ansvaret for virksomhedens eksterne og interne kommunikation, interessevaretagelse samt CSR.

”Vi er virkelig glade for ansættelsen af Rasmus, der både har en stærk kommunikationsfaglighed og en dyb indsigt i mediebranchen. Det er ret unikt, men samtidig også nødvendigt hos Discovery Networks, hvor vi hver dag møder på arbejde for at vinde seerandele, omsætning og opmærksomhed,” siger direktør Christian Kemp, Discovery Networks Danmark i en pressemeddelelse.

Rasmus Breum Mariegaard, 34, kommer fra et job som chefrådgiver hos et af landets største kommunikationshuse, PrimeTime Kommunikation. Her har han rådgivet bureauets kunder om særligt politisk interessevaretagelse, pressehåndtering og krisestyring. Tidligere var Rasmus gennem fire år ansat som politisk konsulent i DR's direktionssekretariat.

Rasmus Breum Mariegaard tiltræder 1. september og afløser Jesper Jürgensen, der tidligere på året blev kommunikationschef i Dansk Golf Union.

Discovery lancerer ny sportskanal 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs