MediaWatch

'3' har skiftet kommunikationschef

I dag tiltræder Rikke Juul Hansen stillingen som leder af 3's kommunikationsafdeling. Hun afløser Tanja Krebsø, som har haft jobbet i ét år.

Rikke Juul Hansen

I dag tiltræder Rikke Juul Hansen stillingen som leder af kommunikationsafdelingen i 3 og afløser hermed Tanja Krebsø, som har haft jobbet i ét år.

35-årige Rikke Juul Hansen kommer fra en stilling som Senior Account Manager hos kommunikationsbureauet Discus Communications, hvor hun bl.a. har haft ansvaret for planlægning og koordinering af Sonys nordiske PRindsats.

Rikke har tidligere arbejdet som Nordic PR Manager for HTC, Communications Manager for den danske smartphone-producent Lumigon og hos Telenor. Rikke Juul Hansen er uddannet cand.comm. fra RUC og har gennem de sidste ni år fået indgående erfaring med at arbejde strategisk med PR og kommunikation i tele- og mobilbranchen.

”Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Rikke, som har et bredt kendskab til processerne og mekanismerne i telebranchen fra sine tidligere stillinger på både operatør- og producentsiden”, siger CEO Morten Christiansen, 3 i Danmark, i en pressemeddelelse.

Kundestorm efter skatte-artikler

Først Politiken og senere DR Nyheder bragte den 19. og 20 januar en stribe artikler og indslag om 3’s manglende skatte-indbetalinger.

Da 3 efter næsten et døgn kommenterede sagen, viste det sig, at de manglende skatteindbetalinger skyldes, at 3 igennem flere år på grund af investeringer har haft store underskud i Danmark og derfor ikke skulle betale skat af overskuddet.

Forløbet bragte 3 ud i en større presse- og kundestorm.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs