MediaWatch

Far til "Hut-li-hut" forlader kommentator-boksen

Sportsjournalist og kommentator Flemming Toft stopper efter 27 år på TV 2.

Efter 10 fodboldslutrunder og 13 olympiske lege forlader Flemming Toft, 66, kommentatorboksen for TV 2, skriver TV 2 Sporten.

Flemming Toft kom til TV 2, da tv-stationen gik i luften i 1988, og er ikke mindst blevet kendt som manden, der lancerede udtrykket 'Hut-li-hut' som begejstret kommentator, da Danmark vandt over Tyskland i EM-finalen i fodbold i 1992.

"Det har været en svær beslutning, meget svær, og den har været længe undervejs. Men nu er tiden rigtig, den nye sportskanal TV 2 SPORT er skubbet i gang, og der er plads til nye udfordringer. Det er nu, hvis jeg skal udleve og udføre en række ideer, tanker og projekter, jeg har gået med i en tid.  Det første bliver at færdiggøre en bog om og med Ulrik Wilbek. Jeg har haft en fantastisk tid hos TV 2 med store udfordringer og store oplevelser, som jeg har forsøgt at formidle videre til danskerne ved at understøtte begivenhederne og ikke overgå dem. Jeg har været med helt fra starten, og har været heldig at have været med i alle de store ting," siger Flemming Toft til TV 2 Sporten.

Flemming Toft er ud over kommentator-rollen forfatter til en række bøger; 'Fodboldens Hvem-Hvad-Hvor', 'Triumfen' og 'Europamestrene' den danske EM-sejr i 1992.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs