MediaWatch

Kommunikationsformand vil være næstformand i DJ

Formand for de kommunikationsansatte journalister i DJ vil stille op som næstformand, når forbundet skal have ny ledelse i foråret.

Foto: Thomas Borberg/Polfoto

Hvem skal tale journalisternes faglige sag fremover?

Dansk Journalistforbund skal have ny formand

Det spørgsmål står åbent, efter det i går kom frem, at Dansk Journalistforbund (DJ) skal igennem et ledelsesskifte, da forbundets nuværende formand, Mogens Blicher Bjerregård, meddelte, at han ikke genopstiller.

Umiddelbart efter meldte DJ's næstformand, Lars Werge, sig klar til at afløse Mogens Blicher Bjerregaard som frontfigur, og i dag har Per Roholt, formand for DJ Kommunikation, meldt sit kandidatur som næstformand, skriver Journalisten.dk.

DJ-næstformand klar til at afløse Blicher

Kort før jul blev en fusion mellem DJ og fagforbundet Kommunikation og Sprog afblæst efter lang tids tilløb til en sammenlægning.

Per Roholts ambition er at bygge bro mellem de redaktionelt ansatte og kommunikationsansatte medlemmer af forbundet.

"Jeg stiller ikke kun op for at varetage kommunikationsområdet. Jeg vil gøre os til et fuldt forbund for journalister og kommunikatører. Vi har et hængeparti som forbund. Det skal være naturligt for os at være i samme forbund. Spørgsmålet er, hvordan får vi lavet en organisation, hvor journalisterne kan føle sig trygge, og hvor vi kan være alle sammen," siger Per Roholt om sit kandidatur.

Ud over Per Roholt vil formand for Pressefotografforbundet, Lars Linddal, også stille op til posten som næstformand, skriver Journalisten.dk.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs