MediaWatch

DR1 udskifter Aftenshowet-værter

Sportsvært Ulla Essendrop og vejrvært Mikkel Fønsskov tager over som nye faste værter på Aftenshowet, der til gengæld siger farvel til tre andre værtsprofiler.

Foto: DR

I næste måned gennemfører DR1 en værtsrokade, som betyder, at flere værter skifter rolle, skriver DR i en pressemeddelelse.

Den hidtidige sportsvært Ulla Essendrop og den nuværende vejrvært Mikkel Fønsskov bliver i fremtiden nye ansigter på 'Aftenshowet’ på DR1. Her deles de fra næste måned om værtsrollen med Louise Wolff og Mark Stokholm.

En anden vært på ’Aftenshowet’, Sisse Fisker, vil fremover producere programmer til DR1 og er allerede i gang med en ny serie, der kommer på skærmen senere på året. To andre værter, Kristian Porsgaard Rosasco og Maria Yde, forlader ’Aftenshowet’ for fremover at blive live-reportere i DR Nyheder. De har begge tidligere arbejdet med nyheder, blandt andet som værter på DR Update, skriver DR.

 

DR-chef: Godt med variation

DR1's kanalchef Pil Gundelach Brandstrup, siger i meddelelsen, at udskiftningen skal bidrage til fornyelse og variation.

"Det er dejligt, at vi på DR1 har så bred en palet af stærke værter, som kan indgå i forskellige sammenhænge og konstellationer. Det giver os mulighed for at variere engang imellem og sætte værterne ind, hvor vi synes, de har særligt stærke kompetencer,” siger Pil Gundelach Brandstrup.

Det fremgår ikke af meddelelsen, hvem der tager over som værter på Sporten og Vejret, når Ulla Essendrop og Mikkel Fønsskov skifter de stofområder ud med Aftenshowet.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs