MediaWatch

DR1 udskifter Aftenshowet-værter

Sportsvært Ulla Essendrop og vejrvært Mikkel Fønsskov tager over som nye faste værter på Aftenshowet, der til gengæld siger farvel til tre andre værtsprofiler.

Foto: DR

I næste måned gennemfører DR1 en værtsrokade, som betyder, at flere værter skifter rolle, skriver DR i en pressemeddelelse.

Den hidtidige sportsvært Ulla Essendrop og den nuværende vejrvært Mikkel Fønsskov bliver i fremtiden nye ansigter på 'Aftenshowet’ på DR1. Her deles de fra næste måned om værtsrollen med Louise Wolff og Mark Stokholm.

En anden vært på ’Aftenshowet’, Sisse Fisker, vil fremover producere programmer til DR1 og er allerede i gang med en ny serie, der kommer på skærmen senere på året. To andre værter, Kristian Porsgaard Rosasco og Maria Yde, forlader ’Aftenshowet’ for fremover at blive live-reportere i DR Nyheder. De har begge tidligere arbejdet med nyheder, blandt andet som værter på DR Update, skriver DR.

 

DR-chef: Godt med variation

DR1's kanalchef Pil Gundelach Brandstrup, siger i meddelelsen, at udskiftningen skal bidrage til fornyelse og variation.

"Det er dejligt, at vi på DR1 har så bred en palet af stærke værter, som kan indgå i forskellige sammenhænge og konstellationer. Det giver os mulighed for at variere engang imellem og sætte værterne ind, hvor vi synes, de har særligt stærke kompetencer,” siger Pil Gundelach Brandstrup.

Det fremgår ikke af meddelelsen, hvem der tager over som værter på Sporten og Vejret, når Ulla Essendrop og Mikkel Fønsskov skifter de stofområder ud med Aftenshowet.

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs