MediaWatch

Janus Metz skal instruere 'True Detective'-afsnit

Anden sæson af den roste kriminalserie 'True Detective' bliver med Janus Metz som episode-instruktør.

Polfoto

Anden sæson af HBO's kriminalserie 'True Detective' bliver med Janus Metz som episode-instruktør, skriver filmmediet Ekkofilm.dk.

Janus Metz, dokumentaristen bag 'Armadillo', skal instruere tredje afsnit af den nye sæson af den roste 'True Detective'.

Janus Metz har tidligere befundet sig blandt store filmfolk, men han har aldrig prøvet noget, der bare minder om opsætningen omkring True Detective.

”Du møder op velforberedt til tænderne, når det handler om så stor en serie, og så udvikler du ellers scener fra tidligt om morgenen til omkring midnat. Intet er overladt til tilfældighederne, og hvis du ikke er knivskarp, så sænker du produktionens hastighed – og det er der ingen, der tager med et smil,” siger Janus Metz til Ekko.

Matthew McConaughey og Woody Harrelson, der spiller hovedrollerne, vender ikke tilbage i sæson to af serien. Men stjernerne Colin Farrell, Rachel McAdams og Vince Vaugnh ses i hovedrollerne.

Cavling-vinder nomineret til Billed-Bladet-pris 

'Armadillo' nomineret til 4 Emmy-priser

”Armadillo” blev årets dokumentar

TV 2-støttet dokumentar er Cannes-vinder

 

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs