MediaWatch

Dong mister kommunikationschefen

Dong skal finde ny kommunikationschef. Den nuværende talsmand skifter til Nets.

Karsten Anker Petersen | Foto: PR/Dong Energy

Han har været i skudlinjen gentagne gange for Dong - blandt andet i forbindelse med fyringen af Anders Eldrup og ved salget af dele af Dong til Goldman Sachs.

Men nu er det slut - Dongs kommunikationschef gennem tre år, Karsten Anker Petersen - går til en nyoprettet stilling som kommunikationschef i Nets. Her bliver han ansvarlig for selskabets interne og eksterne kommunikation, public affairs-aktiviteter samt corporate marketing.

"Karsten er blevet tilbudt spændende og nye udfordringer hos Nets, som han har valgt at takke ja til. Han har gjort en stor og prisværdig indsats i spidsen for vores kommunikationsafdeling gennem de sidste tre år, og jeg ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer," siger Jakob Askou Bøss, Vice President i DONG Energy.

Karsten Anker Petersen, 44, er uddannet cand. merc. Han har siden 2011 været kommunikationschef i DONG Energy og før det særlig rådgiver for klima- og energiminister Lykke Friis og kommunikationschef i Landbrug & Fødevarer. Han tiltræder hos Nets ved årsskiftet.

Processen med at finde en afløser for Karsten Anker Petersen er i følge Dong sat i gang.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opskalering i Egmont, tv-tal fra året der gik og oprustning på cybersikkerhed har været med til at sætte farve på denne uge i den danske mediebranche. Få overblik over paletten med denne briefing.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs