MediaWatch

Dong mister kommunikationschefen

Dong skal finde ny kommunikationschef. Den nuværende talsmand skifter til Nets.

Karsten Anker Petersen | Foto: PR/Dong Energy

Han har været i skudlinjen gentagne gange for Dong - blandt andet i forbindelse med fyringen af Anders Eldrup og ved salget af dele af Dong til Goldman Sachs.

Men nu er det slut - Dongs kommunikationschef gennem tre år, Karsten Anker Petersen - går til en nyoprettet stilling som kommunikationschef i Nets. Her bliver han ansvarlig for selskabets interne og eksterne kommunikation, public affairs-aktiviteter samt corporate marketing.

"Karsten er blevet tilbudt spændende og nye udfordringer hos Nets, som han har valgt at takke ja til. Han har gjort en stor og prisværdig indsats i spidsen for vores kommunikationsafdeling gennem de sidste tre år, og jeg ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer," siger Jakob Askou Bøss, Vice President i DONG Energy.

Karsten Anker Petersen, 44, er uddannet cand. merc. Han har siden 2011 været kommunikationschef i DONG Energy og før det særlig rådgiver for klima- og energiminister Lykke Friis og kommunikationschef i Landbrug & Fødevarer. Han tiltræder hos Nets ved årsskiftet.

Processen med at finde en afløser for Karsten Anker Petersen er i følge Dong sat i gang.

Mere fra MediaWatch

Snapchat indleder samarbejde med H&M

Det sociale medie lægger platform til, at brugerne fremover får mulighed for at ”prøve” digitale designs fra den svenske tøjforretning med augmented reality.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs