MediaWatch

Egmonts tv-forretning får ny direktør

Egmont Publishing skal have nye direktør i Norge efter magasinhusets nuværende topchef, Olav T. Sandnes, er udnævnt til ny direktør for TV 2 i Norge.

Foto: PR/Egmont

Egmonts største enkeltstående mediehus, norske TV 2, får nye direktør.

Efter nytår skifter Olav T. Sandnes (foto) fra at være direktør i Egmont Publishing Norge til at blive ny chefredaktør og administrerende direktør i norsk TV 2, koncernen i en pressemeddelelse.

Olav T. Sandnes, 42, har været i Egmont Publishing Norge siden 2009, heraf som CEO siden 2011. Han tager over som TV 2-chef efter Alf Hildrum, 66, og bliver samtidig en del af Egmonts koncernledelse.

Afløser er på plads

Hans afløser i Egmont Publishing Norge er fundet ifølge CEO for Egmont Publishing Torsten Bjerre Rasmussen, men navnet bliver først offentliggjort senere.

”Vi har fundet Olavs afløser, men jeg kan desværre ikke offentliggøre navnet før sidst på året. Det er en norsk kandidat, som er rekrutteret eksternt, og som jeg ser meget frem til at præsentere,” siger Torsten Bjerre Rasmussen i meddelelsen.

TV 2 er Norges største kommercielle tv-kanal. Mediehuset TV 2 omfatter både syv tv-kanaler og tjenester på internet, mobil samt nye interaktive platforme. Olav T. Sandnes tiltræder 5. januar 2015.

Også i Danmark har der for nylig været udskiftning i direktørstolen i Egmont Publishing, da Klaus Høeg-Hagensen for nylig tiltrådte som ny landechef efter Torsten Bjerre Rasmussen er rykket op som adm. direktør for hele Egmont Publishing.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs