MediaWatch

Anja Andersen dropper TV 2

Anja Andersen skal ikke kommentere håndboldkvindernes EM, når TV 2 sender fra Ungarn i begyndelsen af december.

TV2 pr-foto

Eks-landsholdsspilleren Anja Andersen sidder ikke ved mikrofonen, når TV 2 fra 7. til 21. december viser kampene fra håndboldkvindernes EM i Ungarn, der traditionelt er december måneds helt store tv-sportsbegivenhed

"Jeg har valgt at stoppe mit samarbejde med TV2, fordi jeg synes, det er lang tid at være væk fra familien. Så jeg glæder mig til at være hjemme i december i år," skriver Anja Andersen i en mail til BT.

Det var i 2012, at TV 2 landede scoopet ved at overtale hende til at kommentere EM-slutrunden i Serbien.

45-årige Anja Andersen har, efter hun lagde håndbolden på hylden været High Performance Coach i lederrekrutteringsfirmaet Pathfinder.

TV 2 får Anja Andersen i EM-studiet 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs