MediaWatch

Chefredaktør for Allers største oplag fylder 50

Mangfoldig mediekvinde og chefredaktør på Familie Journal, Anette Kokholm, fylder 50 år i dag.

Chefredaktør på Danmarks største ugebladsoplag, Familie Journal, Anette Kokholm, fylder 50 år i dag.

Tilbage i 90'erne var det hendes stemme, der strømmede fra højttalerne, hvis man lyttede til P3s Kronsj! eller 'Go morgen P3'.

Radiopopulariteten førte hende til værtsjob på TV 2's 'Go Morgen Danmark', indtil hun i 2005 blev lederskribent og chef for Familie- og livsstilstof på BT.

Hun var dog ikke helt færdig med tv. I  2006 tog hun mod et jobtilbud som chef  for SBS Discovery's nye kvinde-brand, Kanal4.  Hun var desuden selv vært for 'Markante Kvinder' på samme kanal.  Men i 2009 tiltrådte hun sit nuværende job i Aller på Familie Journal, der med et oplag på 151.886 stadig er landets største ugeblad målt i antal blade.

Nu kalder tv kun, når hun optræder som royal kommentar på DR1.

Anette Kokholm deltager samtidig i debatten om kvinder i ledelse, hvor hun trækker på egne erfaringer, fra en familie med hele fem sammenbragte børn.

Aller: Dansktop-magasin er et forsøg

Aller-ugeblad lancerer magasin 

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs