MediaWatch

Krak får ny chef fra telebranchen

Ny chef for Krak Media Group skal øge annoncesalg og udvikle forretningen.

Torben K. Jørgensen er udpeget til ny chef for Krak Media Group, oplyser selskabet i en meddelelse.

Torben K. Jørgensen har de seneste fire år været salgsdirektør hos Telia og har tidligere arbejdet med salgsledelse hos bl.a. IBM.

I sin nye rolle skal Torben K. Jørgensen stå i spidsen for salg og forretningsudvikling i Krak Media Group, der er specialiseret i salg af bl.a. banner- og søgeordsannoncering i annoncenetværk.

Den nye chef tiltræder i stillingen i dag og vil indgå i moderselskabet Eniros danske ledelse.

Opgaven bliver at øge salget og styrke forretningsområdet, siger Stefan Kercza i meddelelsen, der for nylig blev udnævnt til fungerende koncernchef for den svenske Eniro-koncern i forbindelse med, at den tidligere chef Johan Lindgren blev gået.

Krak mistede sidste år daværende salgschef, Carina Gjerløv, der skiftede til en stilling som landechef for Microsoft Advertising.

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs