MediaWatch

Dansker får digital toppost i Discovery-koncern

Digital chef hos SBS Discovery skal fremover også tegne moderkoncernens, Discovery Communications, digitale forretningsudvikling, herunder lanceringen af streaming-tjenesten DPlay.

Den 41-årige dansker, Hans van Rijn, skal  tegne hele Discovery Communications' digitale forretningudvikling.

Han har i dag fået en ny lang titel, som vice president, digital media & business development for Discovery Digital International og SBS Discovery Media.

Hans van Rijn har tidligere i sin rolle som nordic director stået i spidsen for at opbygge SBS Discoverys nordiske digitale projekter inklusiv radio-streaming tjenesten Radio Play.

I sin nye rolle vil han få ansvaret for den globale moderkoncerns digitale forretningsudvikling.

Markedet venter på DPlay

Blandt de projekter, der står først for, er lanceringen af den nye streaming-brand 'DPlay', der afløser 'NU TV', og ventes søsat i første kvartal 2015, ifølge MediaWatchs oplysninger.

”Discovery har et af verdens stærkeste tv-brands og har adgang til det bedste indhold i verden inden for alverdens genrer. Jeg ser frem imod at arbejde sammen med vores stærke teams i Norden og rundt om i verden med fuld fokus på at tilbyde dette indhold på tværs af alle de nye og spændende platforme,” siger Hans van Rijn i en pressemeddelelse

Han bevarer det nordiske ansvar for SBS Discovery Digital og vil derfor fortsat være medlem af den nordiske ledergruppe i SBS Discovery Media. Samtidig vil Hans være en del af den øverste ledelse inden for digitale medier hos Discovery Networks International.

Hans van Rijn har en fortid som gruppe programdirektør hos SBS Radio/ProSieben, hvor han stod bag opbygning og lancering af radiostationer og musik tv-stationer i Europa

SBS Discovery livestreamer 278 EM-kampe 

Discovery Communications udpeger ny topchef 

Medina får egen radiostation på RadioPlay

SBS' 'Radioplay' får modspil fra MTG-rivalerne 

SBS rykker ind på gaming markedet 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs