MediaWatch

Brian Laudrup får flere opgaver for SBS Discovery

Brian Laudrup udvider sine opgaver hos SBS Discovery. Han skal både kommentere Premier League-kampe og følge EM-kvalifikationen.

Brian Laudrup udvider dine opgaver hos SBS Discocery.

Han skal både kommentere Premier League hver weekend på 6'eren og følge EM kvalifikationen, der ligger på Kanal5.

Når 6'eren sparker en ny fodboldsæson i gang på søndag - i tæt konkurrence mod Tv3+  - er Brian Laudrup nu del af ekspertholdet på SBS-siden. Og når Danmark én måned senere forsøger at kvalificere sig til EM 2016, sker det på Kanal5. Også med Brian Laudrup på skærmen.

Laudrup har sportsvært Mette Cornelius og Frank Arnesen ved sin side til EM-kampene.

I maj stoppede Brian Laudrup som mangeårig medvært på TV3+  fordi hans redaktionelle rolle på TV3-skærmen ikke kunne forenes med et kommende nyt job som talmand for et bettingselskab, hed det fra TV3.

Kanal5 snupper Brian Laudrup til EM-dækning

Brian Laudrup stopper hos TV3 Sport 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs