MediaWatch

Blogger bliver moderedaktør på Cover Man

Cover Man hyrer moderedaktør i ny stilling på magasinet.

Mads Emil Møller bliver en fast del af Cover Man-redaktionen som ny moderedaktør. Det skriver magasinet i en pressemeddelelse.

Mads Emil Møller har i forvejen været tilknyttet bladet som fast indslag på Coverman.dk med bloggen Créol Brothers, som han har drevet siden 2009 - sideløbende har han haft eget kommunikationsbureau med fokus på mode- og livsstilsbranchen.

“Mads Emil Møller har en sikker smag og ekstraordinær flair for herremode. Han ved mere end nogen andre, hvad der foregår i modebilledet og har tilmed en imponerende indsigt i den øvrige populærkultur som en god moderedaktør bør have,” siger forlægger Malene Malling om ansættelsen i meddelelsen.

Mads Emil Møller vil fortsat drive bloggen med sin bror, art director Kriss Créol.

Cover Man mistede for nylig sin chefredaktør gennem det seneste halve år, Chris Pedersen, der skiftede til DR for at blive tilrettelægger på et nyt modeprogram på DR K.

Mads Emil Møller får dog alene ansvaret for modestoffet i magasinet i stillingen, der er ny på magasinet. Indtil videre er der ikke udnævnt ny chefredaktør på Cover Man, der er en del af Malling Publications. Magasinet blev lanceret i 2012 og udgives i dag seks gange om året.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs