MediaWatch

Ny kvinde skal lede YouGov

Analyseinstituttet YouGov har fået ny nordisk CEO. Den nye kvinde på posten er hentet i videns- og rådgivningsvirksomheden IDC.

Efter at bestyrelsesmedlem Henrik Dyring i det seneste år har vikarieret i stillingen, har YouGov nu fundet sin nye nordiske CEO.

38-årige Bianca Bruhn, der kommer fra stillingen som Managing Director i IDC Nordic, tiltrådte stillingen 1. februar.

Bianca Bruhn har siden 1999 været ansat i den internationale videns- og rådgivningsvirksomhed, IDC.

"Jeg er sikker på, at Biancas kombination af international analyseerfaring og stærke personlige egenskaber vil blive en stor gevinst for både YouGov's kunder og medarbejdere," siger Henrik Dyring, i en pressemeddelelse.

Henrik Dyring fortsætter i selskabets bestyrelse.

YouGov er børsnoteret i London, og virksomheden er i de seneste år vokset kraftigt i især Europa, USA og Mellemøsten. Sidste år startede YouGov med at opbygge et panel i Kina, og den asiatiske ekspansion blev i januar fulgt op med et opkøb i Hong Kong.

YouGov beskæftiger 80 professionelle analysefagfolk fordelt på de seks nordiske kontorer. Hovedkontoret er beliggende i København.

Gennem tilhørsforholdet til den børsnoterede analysegruppe, YouGov plc, har virksomeheden adgang til  over 3 millioner respondenter i 33 lande.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs