MediaWatch

Tidligere bureaudirektør går RTB-vejen

Tidligere Starcom direktør Anders Elley lancerer RTB-selskabet Densou Tarding Desk.

Tidligere mediabureaudirektør Anders Elley går selvstændig indenfor RTB.

Han har sammen med Jacob Knobel stiftet Densou Trading Desk, der vil indkøbe real time bidding enten direkte for kunder eller for mediabureauer på mobil, display og video.

"Medieindustrien er ved at blive transformeret af data. Ved at bruge data effektivt kan man skabe et markant løft i effekten af marketing. Vi tror, der er et marked for en uafhængig trading desk i Danmark. Det er en tendens, vi ser i andre lande, hvor real time bidding er mere etableret end i Danmark", siger Anders Elley i en pressemeddelelse.

Anders Elley kommer senest fra et job som direktør for Performics, og har tidligere haft direktør-jobs hos Starcom og ZenithOptimedia, mens Jacob Knobel kommer fra et job som specialist hos Adform.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

TDC lavede norske frasalg i milliardklassen, medieforliget giver fortsat anledning til en historie eller to, og EU var en guldgrube af aktivitet på medieområdet i ugens løb. Kom med på rundtur til ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere