MediaWatch

Michael Gravgaard sportschef for Canal9 og Canal8

Tidligere topfodboldspiller Michael Gravgaard er ny sportschef for tv-kanalerne Canal9 og Canal8 Sport.

Tidligere topfodboldspiller Michael Gravgaard bliver ny sportschef for tv-kanalerne Canal9 og Canal8 Sport.

Michael Gravgaard afløser Anders Bay, der den 15.  september tiltræder i nyt job som kommunikations- og marketingdirektør i Superliga-klubben Brøndby IF.

Presset Brøndby guld værd for Canal9  

"Kombinationen af hans unikke indsigt i både fodboldens og tv-mediets verdener gør ham til et yderst velkvalificeret valg. Han har været en del af vores hold i tre år. Her har han været med til at tegne vores profil som studievært og samtidig tilegnet sig masser af værdifuld viden om TV-mediet”, siger Charlotte Repholtz, Country Manager for CANAL9 og CANAL8 Sport i en pressemeddelelse.

Michael Gravgaard fortsætter i jobbet som studievært. I rollen som Sportschef bliver det hans opgave at videreudvikle kanalernes profil i offentligheden, ligesom han vil deltage i kommercielle aktiviteter og forhandlinger om rettigheder m.m.

”Jeg brænder for fodboldmiljøet og ser en stor udfordring i fortsat at udvikle vores produkt til glæde og gavn for alle vores mange seere. Det handler om at formidle spillet, dramaerne og naturligvis de gode historier på en måde, så interessen for dansk og international fodbold bliver endnu større. Vi skal skabe oplevelser hjemme i stuerne – det er et klart mål for mig, og jeg glæder mig til at komme i gang ”, siger Michael Gravgaard.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs