MediaWatch

Lars Daneskov tilbage til DR-radio

Efter flere år med andre opgaver vender Lars Daneskov tilbage til DR-radio som P4-redaktør placeret i DR Medier.

Lars Daneskov vender tilbage til DR-radio som P4-redaktør i DR Medier. 49-årige Lars Daneskov tiltræder stillingen den 1. juli, og han kommer til den, efter at han de seneste knap to et halvt år har arbejdet på Politikens Forlag; først som leder af børnebogsredaktionen og sidst som skønlitterær redaktør.

Lars Daneskov var i 14 år radiovært på P3, hvor han stod bag programmer som ’Kronsj’, ’Strax’ og ’Go’Morgen P3’.

”Jeg glæder mig meget til at få Lars Daneskov på holdet. Han har en tårnhøj faglighed og stor erfaring med at lave radio – både i DR og udenfor DR,” siger DRs radiochef Tor Arnbjørn, der også fremhæver, at Lars Daneskov arbejdede meget med P4, programudvikling og værtstræning, da han fra 2008 til 2010 var konsulent i DR Medier.

Lars Daneskov er uddannet journalist, og i 14 år fra 1989 til 2003 arbejdede han på P3, hvor han fik stor erfaring med daglige fladeprogrammer, aktualitetsstoffet, magasiner, lytterkontakt og portrætter.

Derefter var Lars Daneskov fra 2003 til 2006 vært for blandt andet ’Jeopardy’ og ’Go’aften Danmark’ på TV 2, inden han på ny vendte tilbage til radioen som vært på TV 2 Radio fra 2006-2008.

Han overtager jobbet som P4-redaktør fra Jørgen Bøgen. Han bliver i DR og fortsætter som journalist og vært, primært på P5 hos DR i Aarhus.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs