MediaWatch

Kurt Strand stopper som Cavling-formand

Efter 15 års arbejde i Cavling-komiteen stopper Kurt Strand, der de seneste tre år har været formand.

Når der til foråret skal vælges ny Cavling-komité af DJ's hovedbestyrelse, er den nuværende formand Kurt Strand ikke på kandidatlisten.

"Efter 15 år med omkring 750 gennemdiskuterede Cavlingforslag i bagagen er det på tide at lade nye kræfter komme til. Jeg har været glad for og stolt over, at Dansk Journalistforbunds hovedbestyrelse igen og igen har genvalgt mig til komitéen - noget jeg selv ser som et faglig skulderklap", siger Kurt Strand til Journalistforbundet.

Mogens Blicher Bjerregård, formand for DJ siger:

”Det ærgerligt, at Kurt Strand ikke genopstiller når der til foråret, skal vælges Cavling-komité. Jeg har været rigtig glad for den imponerende energi, Kurt Strand som medlem af Cavling komiteen gennem en årrække har lagt i Cavling-komiteen og de seneste tre år som formand”.

Den nye Cavling-komite ventes på plads senest i maj. Den nuværende komite består ud over den afgående formand af Abelone Glahn, Amedia, Torben Møller, journalist DR Midt & Vest, Marianne Nielsen, journalist Ekstra Bladet, Kirsten Pilgaard, journalist Nordjyske Medier.

- LR

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere