MediaWatch

Intet job til TV 2 Sports salgsdirektør

TV3 satser på egne folk i salgsrækkerne på det nye TV 2 Sport - det koster bl.a. kommerciel direktør Jesper Andersson jobbet.

Så godt som alle TV 2 Sport-ansatte i salg og salgsadministration bliver til overs i den store fyringsrunde. TV3 vælger, så vidt MediaWatch er orienteret, at beholde sine egne folk, og der er ikke behov for en stor oprustning i sælgerstaben.

Det går blandt andet ud over kommerciel direktør Jesper Andersson, der ikke fortsætter. Han er ikke tilbudt et nyt job hos hverken TV3 eller Viasat. Det står klart fredag, efter de samtaler MTG-ledelsen har haft med TV 2 Sport staben.

”Jeg ville nu også have været meget overrasket, hvis de havde fundet et job til mig, da min funktion som kommerciel direktør hos TV 2 Sport, er fordelt ud på flere forskellige funktioner hos MTG,” siger han.

Han vil nu bruge de næste måneder på at overveje de muligheder, som måtte dukke op hen af vejen.

”Med den erfaring og ballast jeg efterhånden har fået oparbejdet de sidste 15 år i mediebranchen, er jeg ret optimistisk omkring fremtiden,” siger han med reference til sine mange år på mediabureau - nærmere bestemt MEC.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere