MediaWatch

Årets Rejsejournalist er fundet

Fredag uddelte Foreningen af Danske Rejsejournalister prisen som Årets Rejsejournalist i Danmark 2012 til journalist Henrik Lange. Han har grundlagt Highways-portalerne, der bl.a. omfatter Highways.dk og Highways-USA.com. Dermed har han ifølge en pressemeddelelse skabt sin egen niche, hvor han har udvalgt en håndfuld lande og gjort dem til sine specialer.

Fredag uddelte Foreningen af Danske Rejsejournalister prisen som Årets Rejsejournalist i Danmark 2012 til journalist Henrik Lange.

Han har grundlagt Highways-portalerne, der bl.a. omfatter Highways.dk og Highways-USA.com. Dermed har han ifølge en pressemeddelelse skabt sin egen niche, hvor han har udvalgt en håndfuld lande og gjort dem til sine specialer.

Prisen som Årets Rejsejournalist 2012 uddeles af Foreningen af Danske Rejsejournalister, og gives til en journalist eller fotograf, der gennem rejseartikler, radio- eller tv-programmer har udvist et særligt initiativ.

- TBH 

 

 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs