MediaWatch

Maria Egede værtinde i Big Brother

Når SBS fyrer op for det helt store reality-brag i foråret, bliver det med Maria Egede som værtinde.

Ifølge Eb.dk bliver det Maria Egede, der bliver værtinde på reality-showet ’Big Brother’, som kommer til at køre på Kanal 5 til foråret.

Maria Egede blev først kendt gennem TV 2 Zulu-programmet ’Slemme, slemme piger’, og blev herefter hentet over i SBS-folden, da hun blev på gameshowet ’Min mand kan’ med Peter Mygind på Kanal 5.

”Jeg forventer at Big Brother tager sig ud i en helt ny form, som vil overraske, og som vil byde på underholdning i særklasse. Det bliver virkelig stort, og jeg tror, at programmet kommer til at fylde rigtig meget de næste 3-4 måneder,” siger Marie Egede i en pressemeddelelse.

SBS kalder det selv for en ’mediebegivenhed’, når ’Big Brother’ får premiere. Et reality-show på alle de nye digitale platforme, lyder det.

’Big Brother’ er et af verdens største tv-formater - og var et af de første formater, der skød reality-genren i gang. Også i Danmark hvor Big Brother gik på skærmen første gang i 2001 på TvDanmark og fik fem sæsoner - den sidste i 2004. Fænomenet har indtil videre indtaget 87 lande, overvåget 3598 deltagere og kåret over 260 vindere - i Danmark.

- CT

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs