MediaWatch

TV Syd ansætter redaktør for sociale medier

Som et led i oprustningen på de sociale medier, har TV Syd oprettet en ny stilling som redaktør for de sociale medier.

På TV SYD har ansat en redaktør med ansvar for Facebook og Twitter og de øvrige sociale medier. Målet er at positionere TV SYD i det nye mediebillede, forklarer programchef Claus Christensen.

"Vi er langt forbi det stadie, hvor man overvejer om de sociale medier skal vælges fra eller til. Nu handler det udelukkende om, hvordan vi opnår det bedste samspil med de sociale medier, så de kan give merværdi til gavn for seerne og TV SYD. Derfor har vi også brug for en medarbejder, der i det daglige kan fokusere på opgaven," siger han i en pressemeddelelse.

Redaktøren for de sociale medier bliver Bjørn Olsen, der tiltræder 1. januar. Han kommer fra en stilling som projektleder på Seerne Viser, hvor han på TV Syds støtteforenings vegne har arbejdet med at inddrage seernes egne videoer, og samtidig i 2011 stået for etableringen af tv-stationens Facebookside.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs