MediaWatch

Nicolai Porsbo bliver selvstændig rådgiver

Den tidligere chef for dr.dk, Nicolai Porsbo, etablerer egen virksomhed, der rådgiver om koncept, strategi og ledelse af digitale medier.

Efter en kort flirt med rollen som innovationsrådgiver har tidligere chef for dr.dk, Nicolai Porsbo, nu etableret egen virksomhed, der rådgiver om koncept, strategi og ledelse af digitale medier.

"At starte egen virksomhed er øjensynligt omgærdet af en vis ærefrygt i det nuværende økonomiske klima, men jeg glæder mig meget," siger Nicolai Porsbo.

"I dag er digitale kanaler ikke længere et appendiks. Det er ofte hjertet i både forretning og kommunikation, og dag for dag udviskes forskellen mellem de værktøjer som medier, virksomheder, organisationer, institutioner og individer har til rådighed," siger han.

Han påpeger, at behovet for rådgivning er større end nogensinde, og han ser frem til at bringe sine erfaringer i spil - både for medier og andre virksomheder.
 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs