MediaWatch

Have udgiver Facebook-bog til seniorer

Kommunikationsekspert Christian Have er på vej med en ny bog om Facebook, der er rettet mod seniorer.

Christian Have, der har stiftet Have Kommunikation, udgiver 15. november bogen ‘Grib fremtiden’, som skal få flere seniorer på Facebook.

Han vil gøre op med, at mange seniorer føler sig hægtet af den hektiske medieudvikling.

”Det er afgørende for samfundet – for helheden – at seniorerne er med på Facebook og de sociale medier generelt. De repræsenterer en livskundskab og erfaring, som er vigtig at få videreformidlet. Som modvægt til de unge, der dominerer de nye medier, men også for at sætte et moralsk og etisk præg på de nye dannelsesbegreber, der er på vej. Det er på de nye sociale platforme, at debatten kører derudad, og derfor er det vigtigt, at seniorerne også er repræsenterede her,” siger Christian Have i en pressemeddelelse.

Første del af bogen opridser medieudviklingen fra Gutenberg og bogtrykkerkunsten og frem til World Wide Web. Anden del tager udgangspunkt i de sociale medier og rummer blandt andet praktiske anvisninger til, hvordan man kommer i gang med Facebook og smartphones. Tredje og sidste del er et kig på fremtidens teknologi, trends og tendenser inden for dette område, hedder det i pressemeddelelsen.

- TBH

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs