MediaWatch

Memborg overtager Kig Ind

Kig Ind får ny chefredaktør efter Michael Hansen for nylig blev redaktionssekretær på Billed Bladet.

Katrine Memborg (31) overtager den redaktionelle ledelse af Allers gossip-blad Kig Ind. Hun er i chefredaktør for Allers andre udgivelser til unge kvinder: Vi Unge og Bazar.

”Vi ser mange fordele ved, at Kig Ind bliver tilknyttet vores øvrige magasiner til unge kvinder, der i forvejen har fokus rettet mod mode, skønhed, glam og gossip”, siger udgiverdirektør Per Ingdal i en pressemeddelelse.

Katrine Memborg tiltræder med øjeblikkelig virkning i stillingen på gossipbladet, som for nylig blev relanceret med mere en mere “glossy” forside og mere fokus på Hollywood-sladder, mode og skønhed. Det skulle vende oplaget uden brug af marketinggaver, ifølge daværende chefredaktør Michael Hansen, men oplaget har dog ikke bedret sig i forhold til samme måneder sidste år.

I september tabte bladet således en femtedel af oplaget i forhold til samme måned i 2010 og kom ned på 39.400.

”Det har været spændende at følge sommerens relancering af Kig Ind fra sidelinjen. Der er ingen tvivl om, at Kig Ind rammer en interessant målgruppe, og jeg glæder mig meget til at fortsætte udviklingsarbejdet og overføre noget af den opskrift, som vi har haft stor succes med på Vi Unge og Bazar”, siger Katrine Memborg i meddelelsen.

Katrine Memborg startede som 16-årig som musikjournalist på bladet Mix. Siden da har hun været tilknyttet Allers ungdomsmagasiner, og hun blev udnævnt til chefredaktør for henholdsvis Vi Unge i 2005 og Bazar i 2009.

Oplag: 43.150 (iht. Dansk Oplagskontrol, 1. halvår 2011)
Læsertal: 221.000 (iht. Gallup)

- TBH

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs