MediaWatch

Egmonts norske magasiner får ny direktør

I slutningen af juni stoppede Ann-Britt Berentsen som direktør for Egmont Hjemmet Mortensen, der udgiver magasiner som Elle, Fit Living og Alt for Damerne. Nu har koncernen fundet en ny adm. direktør i Olav T. Sandnes, 39, som kommer fra en stilling som finansdirektør i koncernen, skriver Egmont i en pressemeddelelse. Han har 15 års erfaring inden for medierelateret virksomhed, bl.a. i Accenture, Funcom, Eniro og NRK.

I slutningen af juni stoppede Ann-Britt Berentsen som direktør for Egmont Hjemmet Mortensen, der udgiver magasiner som Elle, Fit Living og Alt for Damerne.

Nu har koncernen fundet en ny adm. direktør i Olav T. Sandnes, 39, som kommer fra en stilling som finansdirektør i koncernen, skriver Egmont i en pressemeddelelse. Han har 15 års erfaring inden for medierelateret virksomhed, bl.a. i Accenture, Funcom, Eniro og NRK.

Ifølge bestyrelsesformand Torsten Bjerre Rasmussen, er Olav T. Sandnes det naturlige valg i et stærkt felt af kandidater.

”Han står både for fornyelse og kontinuitet i ledelsen af Egmont Hjemmet Mortensen i en tid med store muligheder, men også store udfordringer. Samtidig har han de personlige kvaliteter som skal til for at lede en medievirksomhed med dygtige medarbejdere,” siger han i meddelelsen.

Egmont Hjemmet Mortensen er Norges største udgiver af blade og magasiner med en omsætning i 2010 på 1,3 milliarder norske kroner.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs