MediaWatch

Line Baun Danielsen til TV 2 Lorry

Line Baun Danielsen bliver ny nyhedsvært på TV 2 Lorry og er på skærmen allerede på onsdag, oplyser TV 2-regionalen. "Jeg ser nyheder og selvfølgelig også TV 2 Lorry hver dag. Jeg har aldrig prøvet at arbejde med regionale nyheder, men da jeg fik et fantastisk tilbud fra Lorry, så slog jeg til," siger Line Baun Danielsen, der sideløbende med værtsarbejdet på Lorry fortsætter sit engagement i iværksætter-sitet Ready-Set-Grow.biz.

Line Baun Danielsen bliver ny nyhedsvært på TV 2 Lorry og er på skærmen allerede på onsdag, oplyser TV 2-regionalen.

"Jeg ser nyheder og selvfølgelig også TV 2 Lorry hver dag. Jeg har aldrig prøvet at arbejde med regionale nyheder, men da jeg fik et fantastisk tilbud fra Lorry, så slog jeg til," siger Line Baun Danielsen, der sideløbende med værtsarbejdet på Lorry fortsætter sit engagement i iværksætter-sitet Ready-Set-Grow.biz.

Line Baun Danielsen var med til at profilere TV 2, allerede da tv-stationen startede i 1988 – både på TV 2 Sporten og på TV 2 Nyhederne.

Siden var hun også vært på en lang række andre programmer som 'Linen Ud', 'Mors Hammer' og 'Roomservice'. Line Baun Danielsen har også været vært på en række programmer både på DR og TV3 og vendte i 2006 tilbage til TV 2, hvor hun var vært på Go´ Morgen Danmark.

I 2009 forlod Line Baun Danielsen tv og startede sit eget firma, LBD Kommunikation, hun udgav bogen 'Verdens Bedste Mor', og senest var hun med til at etablere portalen Ready-Set-Grow.biz, der er et online-tilbud til iværksættere.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs