MediaWatch

Stine Bolther ny vært på Krimi5

Når 'Krimi5' til efteråret vender tilbage med en ny sæson på Kanal 5, bliver det journalist og forfatter Stine Bolther, 35, der sammen med Thomas Mygind vil stå i spidsen for programmet, skriver SBS i en pressemeddelelse. Hun afløser Tine Røgind, der i foråret valgte at stoppe som vært. Lige som Tine Røgind har Stine Bolther en fortid på Ekstra Bladet, hvor hun har været kriminalreporter gennem de sidste ni år.

Når 'Krimi5' til efteråret vender tilbage med en ny sæson på Kanal 5, bliver det journalist og forfatter Stine Bolther, 35, der sammen med Thomas Mygind vil stå i spidsen for programmet, skriver SBS i en pressemeddelelse. Hun afløser Tine Røgind, der i foråret valgte at stoppe som vært.

Lige som Tine Røgind har Stine Bolther en fortid på Ekstra Bladet, hvor hun har været kriminalreporter gennem de sidste ni år.

”Jeg glæder mig til i KRIMI5 at grave efter de gode historier og dele dem med seerne. Jeg kommer til at være ude i ’marken’, hvor jeg taler med både politiet, de kriminelle og også forbrydelsens ofre, og der kan jeg virkelig trække på alt det, jeg både som journalist og forfatter har beskæftiget mig med de seneste mange år,” siger Stine Bolther i en pressemeddelelse.

Stine Bolther er forfatter til flere bøger - heriblandt 'Drabschef', der handler om nogle af de sager drabschef ved Københavns Politi, Ove Dahl, har opklaret, samt to krimier: 'Hævn' og 'Det perfekte mord'.

- LR

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere