MediaWatch

Infomedia styrker kommerciel afdeling

Efter en større intern omstrukturering har Infomedia sat et nyt kommercielt hold, der skal udvide kundeporteføljen og sikre gode relationer til nøglekunderne, skriver Infomedia i en pressemeddelelse. Steen Rath, 39, er per 1. april ansat som Head of Strategic Clients & Director, hvor han skal stå i spidsen for partnerstrategi og relationssalg. Han kommer fra en stilling som kommerciel direktør i FRR, Dansk Revisorforening.

Efter en større intern omstrukturering har Infomedia sat et nyt kommercielt hold, der skal udvide kundeporteføljen og sikre gode relationer til nøglekunderne, skriver Infomedia i en pressemeddelelse.

Steen Rath, 39, er per 1. april ansat som Head of Strategic Clients & Director, hvor han skal stå i spidsen for partnerstrategi og relationssalg. Han kommer fra en stilling som kommerciel direktør i FRR, Dansk Revisorforening.

Derudover har Infomedia ansat Nadeem Wasi, 41, og Lars Allan Hansen, 42, begge som Strategic Relation Managers. Nadeem Wasi har tidligere arbejdet med virksomhedsrådgivning og ledelsesrådgivning i henholdsvis Mercuri Urval og Center for Ledelse, mens Lars Allan Hansen har en fortid i IT-branchen, hvor han har arbejdet som accountmanager og projektleder.

- DSM

 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs