MediaWatch

Adam Duvå Hall takker af i DR

P3’s faste formiddagsvært Adam Duvå Hall forlader efter 11 år i DR public service-institutionen til fordel for et job hos TV3. Her skal han være vært på flere programmer og være med til at udvikle nye programmer og formater, skriver DR i en pressemeddelelse. Adam Duvå Hall fortsætter med at sende på P3 frem til fredag den 17. juni.

P3’s faste formiddagsvært Adam Duvå Hall forlader efter 11 år i DR public service-institutionen til fordel for et job hos TV3.

Her skal han være vært på flere programmer og være med til at udvikle nye programmer og formater, skriver DR i en pressemeddelelse.

Adam Duvå Hall fortsætter med at sende på P3 frem til fredag den 17. juni.

"DR, og i særdeleshed P3, har givet mig flere oplevelser og udfordringer, end jeg kan tælle. Nu skal jeg videre i livet og se mig lidt om. 11 år i sadlen gør, at jeg synes, tidspunktet er rigtigt. Så til kollegaer, chefer og ikke mindst lytterne: Tak for et godt program!”, siger Adam Duvå Hall.

Adam Duvå Hall er 35 år og kom til DR gennem det såkaldte Talentværksted for snart 15 år siden. Ud over radio, har han været vært for tv-shows som P3 Guld og Melodi Grand Prix og på  satireprogrammerne ’Torsdag i 2’eren’ og ’Go’ Røv og Go’ Weekend’.

DR og P3 arbejder nu ifølge meddelelsen på, hvad der skal ske med formiddagen på P3, når Adam Duvå Hall stopper.

- LR

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs