MediaWatch

Lars Werge ny næstformand i DJ

Dansk Journalistforbund (DJ) fik i dag ny næstformand i skikkelse af Lars Werge, 44, der har været medlem af hovedbestyrelsen igennem to år. Det betyder, at Lars Werge forlader sin stilling som journalist og tillidsrepræsentant på Ekstra Bladet, hvor han har været ansat i 10 år bl.a. som sportsjournalist, lederskribent og forsideredaktør på ekstrabladet.dk.

Dansk Journalistforbund (DJ) fik i dag ny næstformand i skikkelse af Lars Werge, 44, der har været medlem af hovedbestyrelsen igennem to år.

Det betyder, at Lars Werge forlader sin stilling som journalist og tillidsrepræsentant på Ekstra Bladet, hvor han har været ansat i 10 år bl.a. som sportsjournalist, lederskribent og forsideredaktør på ekstrabladet.dk.

Den hidtidige næstformand i DJ, Fred Jacobsen, valgte at trække sig, da Werge meldte sit kandidatur, skriver DJ.

DJ-formand Mogens Blicher Bjerregård blev genvalgt.

- LR

 

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs