MediaWatch

Ulla Bechsgaard ny chefred. i Horisont Gruppen

Mediehuset Horisont Gruppen opruster med ansættelsen af en ny tværgående chefredaktør for husets udgivelser - i skikkelse af Ulla Bechsgaard, der kommer fra en stilling som seniorrådgiver i kommunikationsbureauet KasterGaardbo. Det skriver Horisont Gruppen i en pressemeddelelse.

Mediehuset Horisont Gruppen opruster med ansættelsen af en ny tværgående chefredaktør for husets udgivelser - i skikkelse af Ulla Bechsgaard, der kommer fra en stilling som seniorrådgiver i kommunikationsbureauet KasterGaardbo.

Det skriver Horisont Gruppen i en pressemeddelelse.

Ulla Bechsgaard har tidligere i en årrække været medie- og kommunikationschef i interesseorganisationen Lederne og før da arbejdet som programmedarbejder og redaktør i DR.

Kommerciel direktør i Horisont Gruppen, Rasmus Brylle, siger, at ansættelsen af en chefredaktør er en del af en større strategiproces for at styrke både den ledelsesmæssige, redaktionelle og forretningsmæssige udvikling af organisationen og på de fire medier, som Horisont Gruppen selv udgiver: 'CSR', 'Installatør Horisont', 'Supply Chain Magasinet SCM' og 'Designbase'.

Ulla Bechsgaard tiltræder 15. april.

- LR

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs