MediaWatch

Katrine Herforth skifter fra TV 2 til Monday

Produktionsselskabet Monday har hyret Katrine Herforth som ny producent. Hun kommer fra TV 2 Networks.

Katrine Herforth tiltræder 1. marts som producent på Monday primært med fokus på at opbygge en underholdningsafdeling i samarbejde med Morten Mogensen, der tiltræder 1. marts som selskabets programchef.

”Katrine har jo i en årrække vist sig rigtig stærk på underholdning, både som redaktør på TV3 og senest TV2 Networks, og hendes profil passer rigtigt godt til den type underholdning, vi kommer til at satse på, så jeg forventer mig meget af samarbejdet med Katrine,” siger Morten Mogensen, kommende programchef på Monday, i en pressemeddelelse.

Katrine Herforth har de seneste tre år været redaktør på TV 2 Networks, hvor hun har været en af de bærende kræfter i udviklingen af programfladen på TV 2 Charlie.

”Jeg har haft et ønske at prøve kræfter med produktionsmiljøet, og da jeg først havde taget beslutningen, var det oplagt at sige ja til Monday. Monday har ambitioner og en fantastisk udfordrende ånd, som tiltaler mig. Dertil glæder jeg mig jo vildt til at udvikle og producere underholdningsprogrammer," siger Katrine Herforth i meddelelsen.

- TBH
 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs