MediaWatch

MTG-direktører bytter plads

Kim Poder og Jesper Grønholdt bytter ansvarsområde. Kim Poder bliver adm. direktør for TV3, mens Grønholdt overtager hans post som Viasat-direktør.

MTG Danmark har med virkning fra den 1. januar 2011 udnævnt Jesper Grønholdt til ny adm. direktør for Viasat i Danmark. Samtidig udnævnes Kim Poder til adm. direktør for TV3.

Dermed har de to direktører byttet ansvarsområde. Det skyldes, at sammenhængen mellem arbejdet med TV3 og de øvrige Viasat-kanaler skal være tættere, siger MTG's koncerndirektør i en pressemeddelse.

”Jesper Grønholdt og Kim Poder har begge skabt overbevisende resultater i de stillinger, de har haft hidtil. Når vi alligevel har valgt at dele opgaverne på en ny måde, hænger det sammen med, at vi i MTG i stigende grad skal arbejde som én sammenhængende organisation. Det skal afspejle sig i direktionens sammensætning og kompetencer. Viasat og TV3 er ganske vist selvstændige forretningsenheder, men vi oplever en stadig større sammenhæng mellem vores indholdsprodukter, vores konkurrencekraft i forhold til abonnementssalg og on-demand-produkter og i sidste ende vores reklameindtægter," siger Jørgen Madsen og tilføjer:

"De kommende år vil byde på store forandringer i mediamarkedet, og vi kommer til at udvikle os meget markant, både teknologisk og kommercielt. Vi kommer til at tænke nyt og langt mere integreret i forhold til vores indholdsproduktion og vores distribution.”

Jesper Grønholdt og Kim Poder har stået i spidsen for henholdsvis TV3 og Viasat siden 2002 og 2001.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs