MediaWatch

Se og Hør mister kildenet

Tre af Se og Hørs allermest garvede journalister - Per Kuskner, Michael Frank Møller og Sascha Frank - forlader skuden.

Tre af de seks afskedigelser, der skete på Aller i går, gik ud over tre af Se og Hørs allermest garvede og erfarne journalister - Per Kuskner, Michael Frank Møller og Sascha Frank.

Sidstnævnte har hidtil redigeret seoghoer.dk.

Per Kuskner og Sascha Frank har henholdsvis 18 og 15 års erfaring med stoffet og et udvidet kildenet, der er opbygget over samme årrække.

Afskedigelserne på seoghoer.dk er udløst af den justering af Aller Medias overordnede web-strategi, der blev offentliggjort torsdag. Et af de konkrete tiltag er, at kigind.com og seoghoer.dk lægges sammen.

Udgiverdirektør Per Ingdal oplyser, at i alt seks medarbejdere på webredaktionerne er sagt op. Der er tale om et mix af chefer, skrivende, redigerende, unge og erfarne medarbejdere.

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs