Unicef Danmark henter ny kommunikationsdirektør

Hun kommer fra en stilling som kommunikationschef i International Media Support og har også tidligere været en del af direktionen i Unicef.
1. maj tiltræder Line Grove Hermansen som direktør for kommunikation og advocacy i Unicef Danmark. | Foto: Unicef Danmark
1. maj tiltræder Line Grove Hermansen som direktør for kommunikation og advocacy i Unicef Danmark. | Foto: Unicef Danmark

Line Grove Hermansen tiltræder mandag som direktør for kommunikation og advocacy i Unicef Danmark i en nyoprettet stilling, hvor de to områder er blevet lagt sammen. 

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Line Grove Hermansen forlader stillingen som kommunikationschef i medieorganisationen International Media Support (IMS), hvor hun har været ansat de seneste knap tre år. Med jobskifet vender Line Grove Hermansen tilbage til Unicefs danske nationalkomité, hvor hun også tidligere har været en del af direktionen, da hun fra 2016 til 2019 var kommunikationsdirektør.

”Jeg ser frem til at bidrage til den fortsatte udvikling af Unicef Danmark. Siden min tid i Unicef har organisationen opnået utrolig flotte resultater i forhold til at aktivere fonde og virksomheder og øget sin betydning - også for danske og grønlandske børn,” udtaler hun i meddelelsen.

Line Grove Hermansen har tidligere været bl.a. kommunikationsdirektør i Sos Børnebyerne.

”Med sin brede kommunikationsbaggrund, ledelseserfaring og store viden om børns vilkår og rettigheder har hun præcis de kvalifikationer, som vi var på udkig efter til den nye stilling, hvor vi vil samtænke vores advocacy-indsatser i Danmark, Grønland og globalt,” udtaler Susanne Dahl, generalsekretær i Unicef Danmark.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også