Tidligere Egmont-direktør indtræder i Jyllands-Postens Fonds bestyrelse

Knap fire måneder efter hun forlod stillingen som magasindirektør i Story House Egmont, bliver Tina Nikolaisen nu medlem af bestyrelsen i Jyllands-Postens Fond. 

Tina Nikolaisen bliver nyt bestyrelsesmedlem i Jyllands-Postens Fond og Jyllands-Posten Holding A/S. Det fremgår af en meddelelse. 

Jyllands Postens Fond og det tilhørende holdingselskab ejer den ene halvdel af JP/Politikens hus A/S, hvor Politiken-Fonden ejer de resterende 50 pct.

Tina Nikolaisen stoppede i november som magasindirektør i Story House Egmont efter ni år i posten, og var indtil 2015 chefredaktør på Alt for damerne. Hun indvælges til den nye bestyrelsespost til årsmødet den 27. april.

”Jeg er meget beæret over at blive udpeget til Jyllands-Postens Fond. Jyllands-Posten står for kvalitetsjournalistik og en klippefast tro på mediernes frihed og uafhængighed. Jeg glæder mig rigtig meget til at bidrage med min viden og erfaring med at tackle de udfordringer og muligheder, som digitaliseringen indebærer for medierne. Min journalistiske karriere blev indledt på Jyllands-Posten i 1993, så det føles lidt som at komme hjem,” udtaler hun i meddelelsen. 

Den tidligere magasindirektør sidder fortsat i bestyrelsen for de to Egmont-ejede selskaber Unique Models, hvor hun er formand og i e-commerceselskabet NiceHair og er desuden medlem af bestyrelsen for SOS Børnebyerne. Tidligere har hun været politisk reporter på Jyllands-Posten, reporter på TV 2-nyhederne og vært på TV 2 Finans.

Da hun sidste år forlod Story House Egmont var det for at prøve noget nyt, udtalte hun i november. 

”Jeg tillader mig den luksus at tage en pause for at reflektere over, hvad det næste skal være. Jeg har masser af ideer, men jeg ved ikke, hvor jeg lander. Og alene det er en selvstændig pointe.”

Tina Nikolaisen indtager stolen ved bestyrelsesbordet, der blev tom i begyndelsen af året, da Anja Bechmann forlod posten. Siden har pladsen været ledig. 

Med indlemmelsen af den tidligere magasindirektør vil bestyrelsen i Jyllands-Postens Fond fra april bestå af formand Jørgen Ejbøl og næstformand Michael Holm samt Jens Bruun, Peter Bartram, Jeanette Varberg og Per Mikael Jensen, der sidste år blev føjet til.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også