MediaWatch

JP/Politikens Hus henter streamingchef fra DR

Han tiltræder i en nyoprettet stilling som chef for koncern it og kommercielle platforme og skal videreudvikle mediehusets tekniske og kommercielle platforme.

Foto: PR / JP/Politikens Hus

Rettelse d. 23.09.2022: Det fremgik tidligere, at Kristian Wanecks stilling blev oprettet tidligere på året. Det er ikke korrekt, da der er tale om, at Commercial and Tech-organisationen blev etableret tidligere på året.

Kristian Waneck tiltræder 1. oktober som chef for koncern it og kommercielle platforme i JP/Politikens Hus i en nyoprettet stilling.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Han skal være primus motor for at videreudvikle koncernens tekniske og kommercielle platforme. Kristian Waneck bliver en del af Commercial and tech-organisationen i JP/Politikens Hus, som blev etableret tidligere på året.

”JP/Politikens Hus rummer nogle af Danmarks stærkeste private medier – det skal de også være i fremtiden, og jeg glæder mig til at være med til at bygge bro mellem forretningsområder og sikre en tydeligere fælles kurs på de tværfaglige områder, hvor det skaber værdi,” udtaler Kristian Waneck i pressemeddelelsen.

Kristian Waneck kommer fra en stilling som centerchef for steaming i DR, hvor han har haft ansvaret for at udvikle streamingtjenesterne DRTV og DR Lyd.

Disclaimer: MediaWatch er en del af Watch Medier under JP/Politikens Hus, men har redaktionel frihed til at dække JP/Politikens Hus som alle andre medievirksomheder. Medarbejderne på MediaWatch deltager ikke i orienterende medarbejdermøder i JP/Politikens Hus.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs