MediaWatch

Kommentator bliver erhvervsanalytiker på FinansWatch

Journalist og forhenværende kommentator på Berlingske, Jens Christian Hansen, skriver nu analyser for FinansWatch.

Jens Christian Hansen bliver tilknyttet som fast analytiker på FinansWatch. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Den mangeårige journalist og erhvervskommentator på Berlingske, Jens Christian Hansen, bliver nu fast tilknyttet FinansWatch, hvor han ugentligt skal bidrage med analyse om finanssektoren.

Jens Christian Hansen har i mange år kommenteret på udviklingen i dansk erhvervsliv, og før det har han været reporter gennem en årrække på såvel Berlingske som Jyllands-Posten, hvor han dækkede finanssektoren og sammen med to kolleger, Søren Funch og Erik Eisenberg, vandt Cavlingprisen for afdækning af problematiske forhold i Danske Bank. Han er oprindelig uddannet i finanssektoren.

”Vi er meget glade for at få Jens Christian knyttet tættere til os, så han med sin store indsigt kan sætte nyheder og de store temaer i finanssektoren i perspektiv i sine analyser,” siger konstitueret redaktør på FinansWatch, Malte Oxvig.

Jens Christian Hansen har indtil skiftet til FinansWatch været kommentator på Altinget. Han er fortsat medvært på Radio4’s erhvervsmagasin.

Denne artikel er leveret af MediaWatchs søstermedie FinansWatch.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs