MediaWatch

Altinget Kultur får ny redaktør fra egne rækker

Journalist på Altinget får for fremtiden ansvar for Altinget Kultur efter at have været tilknyttet huset siden 2020.

Foto: Screenshot

Karl Emil Frost er blevet redaktør for nichemediet Altinget Kultur og skal desuden stå i spidsen for Altinget Digital sammen med journalist Sine Riis Lund. Det skriver Altinget selv.

Han har været tilknyttet mediehuset Altinget, siden han begyndte som journalistpraktikant på Altinget Energi & Klima i februar 2020. Efter endt uddannelse på DMJX i 2021 har han vikarieret på flere af nichemedierne under Altingets faner og bl.a. redaktør på Altinget Ældre.

Christian Houlind har siden nytår været midlertidig redaktør på Altinget Kultur, da den tidligere indehaver af posten Maja Hagedorn Hansen blev indsat som forsideredaktør på hovedsiden Altinget.dk.

Planen var, at Maja Hagedorn skulle vende tilbage til Altinget Kultur i foråret, men det blev ændret, da hun og Kirstine Korsgaard i maj blev indlemmet i redaktionsledelsen sammen med chefredaktør Jakob Nielsen samt den tværgående redaktionschef Ninna Gøbel Rønberg.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs