MediaWatch

TV Midtvest finder ny redaktionschef internt

Forfremmelsen betyder også, at den nyudnævnte redaktionschef træder ind i TV Midtvests ledelse.

Marc Killigren Akselsen tiltræder som redaktionschef hos TV Midtvest 1. september. | Foto: PR/TV Midtvest

1. september skifter Marc Killigren Akselsen titlen som reporter og nyhedsvært på TV Midtvest ud med stillingen som redaktionschef i TV-stationens nyhedsadeling. Det skriver han i et opslag på Linkedin ifølge Journalisten.

Han træder samtidig ind i ledelsen, som desuden tæller produktionschef Carsten Jensen, programchef Kirsten Axelsen, økonomichef Lone Lauritsen, nyhedschef Niels Olsen foruden direktør Lone Sunesen.

”Jeg er enormt glad og stolt over muligheden, og ser frem til at arbejde sammen med verdens bedste team og ledelse på TV Midtvest,” lyder det i opslaget.

Marc Killigren Akselsen har tidligere slået sine journalistiske folder som bl.a. reporter på B.T. og TV 2 Nyhederne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs