MediaWatch

TV 2 News sætter navn på ny redaktionschef

Udlandsredaktør på Kristeligt Dagblad rykker til TV 2 News for at blive ny redaktionschef med ansvar for udlandsdækningen.

Foto: Mikkel Møller Jørgensen

Efter godt syv år som udlandsredaktør på Kristeligt Dagblad rykker Kerrin Linde til TV 2 News, hvor hun bliver ansvarlig for nyhedskanalens udlandsdækning. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

”Verden skal være endnu større på TV 2 News i en tid domineret af krig, kriser og store internationale historier. Jeg er stolt af at kunne byde Kerrin Linde velkommen i ledelsen af TV 2 News, fordi hun er en af landets dygtigste udlandsredaktører. Med dyb journalistisk faglighed og stor erfaring kommer hun til at styrke udlandsdækningen på TV 2 News og samarbejdet med TV 2’s store udlandsredaktion,” siger chefredaktør for TV 2 News, Anne Mette Svane, i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs