MediaWatch

DR Bornholm finder ny chef internt

Hidtidig redaktionsleder på DR’s distrikt på klippeøen skal i sin nye stilling bl.a. arbejde med digitalisering af medietilbud til bornholmerne.

Foto: Lis Eilsøe

Thomas Kofoed Poulsen er ny distriktschef for DR Bornholm, oplyser DR. Han kommer fra en stilling som redaktionsleder samme sted. Han afløser Erik Nielsen, der fratrådte i marts.

”Thomas er en dygtig leder med tårnhøj journalistisk faglighed. De kompetencer er de helt rigtige til at sikre, at DR Bornholm – sammen med DR’s øvrige distrikter – holder et højt journalistisk niveau i vores nyhedsformidling til danskerne,” siger Mads Vesterby Damm, ledende redaktionschef for Indland og Distrikter i DR Nyheder, i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs