MediaWatch

Nordiske Medier skal finde ny redaktør for Licitationen

Mangeårig redaktør for nichemedierne Licitationen - Byggeriets Dagblad og Building-Supply har valgt at opsige sin stilling.

Foto: Screenshot

Christian Brahe-Pedersen skal fra udgangen af juni måned ikke længere stå i spidsen for Licitationen og Building-Supply, som udgives af Nordiske Medier. Det oplyser Nordiske Mediers ansv. chefredaktør, Søren Dietrichsen.

”Jeg vil gerne takke Christian Brahe-Pedersen for at have ydet en fantastisk indsats i Nordiske Medier gennem mange år. Christian har været en dygtig redaktør, han er arbejdsom og vellidt på redaktionen. Men jeg har også stor respekt for, at Christian nu vil prøve noget nyt,” udtaler Søren Dietrichsen i en skriftlig kommentar

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs