MediaWatch

Bonnier Publications ændrer holdopstilling i direktionen

Efter magasinhusets udviklingsdirektør Nikolaj Opstrup fratrådte i begyndelsen af maj, har hans plads i direktionen stået tom. Den bliver ikke genbesat, fortæller Bonnier Publications topchef. I stedet er ny direktørpost etableret.

Foto: Thomas Dahl/Bonnier Publications

Efter fem år som digital-, udviklings- og viceadm. direktør i blad- og magasinhuset forlod Nikolaj Opstrup Bonnier Publications i begyndelsen af maj. Stolen har siden stået tom, og nu oplyser topchef Jesper Buchvald, i en mail til MediaWatch, at der ikke er planer om at genbesætte posten.

”Behovet indenfor udviklingsområdet forandrer sig løbende. Jeg har benyttet Nikolaj Opstrups afgang til at evaluere behovet i dag og fremover. På den baggrund er ansvarsområderne ændret lidt, hvorfor stillingen som udviklingsdirektør ikke genbesættes,” skriver Jesper Buchvald.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs