MediaWatch

Dafolo Forlag skal have ny forlagsdirektør

Efter to år på posten vil Mette Boye være iværksætter.

Dafolo Forlag udgiver bl.a faglitteratur henvendt til skolelærere. | Foto: Miriam Dalsgaard/Ritzau Scanpix

Forlagsdirektør Mette Boye er i sidste uge stoppet på fagbogsforlaget Dafolo. Det skriver Bogmarkedet.

”Jeg har været rigtig glad for at være en del af Dafolo Forlag, som har dygtige medarbejdere og både et stærkt internt sammenhold, men også stærke bånd med dygtige forfattere. Forlaget har et stort potentiale, som jeg håber det får forløst de kommende år,” siger Mette Boye.

Mette Boye kom til Dafolo fra en stilling som markedschef hos det Egmont-ejede undervisningsforlag Alinea, hvor hun har arbejdet med strategi og forretningsudvikling for flere forlag, herunder Afabeta, Akademisk Forlag, Specialpædagogisk Forlag og Lindhardt & Ringhof Uddannelse.

Dafolo Forlag udgiver digital og trykt faglitteratur inden for pædagogik og psykologi rettet mod bl.a. lærere, pædagoger og skoleledere. Ud over forlagsaktiviteter beskæftiger Dafolo sig også med bl.a. ekspedition og distributionsløsninger for andre forlag.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs