MediaWatch

Nordnet klar med ny dansk kommunikationschef

Efter den tidligere kommunikationschef stoppede for at rejse verden rundt, er Nordnet nu klar med en ny kommunikationschef i det danske marked. Hun har erfaring fra Pensam, Danske Bank og et ministerium.

Foto: Nordnet/PR

Nordnet er nu klar med en ny kommunikationschef, efter den tidligere, Sigga Nolsøe, for nyligt meldte sit stop for at rejse.

Der er tale om Lene Nording-Grooss, som tilbage i nullerne var presseansvarlig i Danica og BG Bank samt sidenhen pressechef i Pensam, fremgår det af en pressemeddelelse. Hun er uddannet cand.jur og har arbejdet som journalist i DR. Hun har de seneste par år haft en række konsulentjobs, hvor hun bl.a. var i Finansforbundet fra 2017-2020, fremgår det af Linkedin.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs